Miss Kasseien Criterium 2019

Hoi allemaal,
Ik ben Adryene Volders, ik ben 13 jaar en woon samen met mijn vader, moeder en tweelingbroer in Sint Geertruid. Mijn hobby’s zijn zingen bij het koortje de Zonnestraaltjes, trommelen in de schutterij en ja met papa mee gaan naar wielerwedstrijden. Doordat mijn papa bij wielerwedstrijden verkeersregelaars veiligheidsplannen invult en organisaties logistiek ondersteund vond ik het sjiek dat mijn papa vorig jaar aan de organisatie van het Kasseiencriterium Eijsden gevraagd had of ik in 2019 Rondemiss mocht zijn. Toen ik hoorde dat dit kon, was ik supertrots en blij, dat ik dit mag gaan doen. Ik wil alle mensen alvast bedanken die er voor gezorgd hebben dat ik dit vandaag kan doen. Ook een groot compliment voor Annie en Willy Schreurs, die al jaren dit regelen en ook zorgen dat er een mooie foto wordt gemaakt door Foto Eijsden. Iedereen bedankt voor de hulp en verzorging van alle dingen die bij een wielerwedstrijd moeten gebeuren. Ik ben trots dat ik dit jaar Rondemiss mag zijn bij het Kasseiencriterium van Eijsden en wil langs deze weg alle deelnemers een leuke, sportieve maar vooral een veilige wielerwedstrijd toe wensen.
Succes!
Groetjes en tot zondag 28 april 2019.
Adryene Volders

About the Author: KasseienCriterium